Συνεντευξεις


Μάνια Βλαχογιάννη, Μουσικός, Ερμηνεύτρια Σοπράνο, Συγγραφέας, Ηθοποιός

Συνέντευξη στο κανάλι SBC στην εκπομπή “Ανάδειξέ το”, 10/05/2016

Δείτε τη συνέντευξη εδώ


                                Μάνια Βλαχογιάννη: “Η ουσία είναι στις πράξεις”                                 Συνέντευξη στο Lifebook, 05/05/2016

Τι πυροδότησε τη συγγραφή της «Ναλιμάρ»;

Η Ανατολή και τα μυστήρια της με συνάρπαζαν πάντα. Οι πυραμίδες, τα παλάτια, είχαν για μένα κάτι το παραμυθένιο, κάτι συναρπαστικό. Μια φίλη, που ασχολείται με τη χορογραφία κι έκανε εκπαίδευση στο Bollywood, μου ζήτησε να γράψω κάποια σχετικά κείμενα. Τότε προσπαθούσα να βρω το χώρο μου κι έτσι ξεκίνησα να γράφω. Άλλωστε, πάντα έγραφα, εκθέσεις, στίχους, ποιήματα, άρθρα. Εκφράζομαι συνέχεια, μάλλον έχω πολλά να πω. Τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά όμως μένουν. Περνάς ένα μήνυμα. Εκφράζομαι κυρίως με πράξεις. Το να λες πως θα έπρεπε να είναι ο κόσμος ή να παραπονιέσαι για το πώς είναι, το θεωρώ χαμένο χρόνο. Κάντα πράξη, πέρασέ τα μέσα από τη μουσική, την κίνηση. Θα ταξιδέψεις τον άλλον, θα τον κάνεις να νιώσει κάτι. Έχουμε ανάγκη από πράξεις, από κάτι που θα δώσει ανάσα και νέο προσανατολισμό στη ζωή μας…

(Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 •  Tasos – Angel of Mine feat. Manja Vlachogianni (#176 Europe)

O Τάσος Πέτσας μιλάει για το τραγούδι του “Angel of Mine” και τη Μάνια Βλαχογιάννη στο La Vita Radio, στην εκπομπή Music and Stars του Σπύρου Πολυχρονίδη.

 (Κάντε κλικ εδώ και ακούστε τη συνέντευξη στο Soundcloud)


                                   “Crossover άγγελοι ; Κι όμως υπάρχουν”                                    Συνέντευξη στο No comments, 2/01/2016

 …η Μάνια Βλαχογιάννη αποκλειστικά στο KulturLab του nocomments.gr. «Η μελωδία και οι στίχοι του τραγουδιού με άγγιξαν με την ευαισθησία, τη μελαγχολία αλλά και τη δύναμη που εκφράζουν. Συγχρόνως μου έδινε μια θαυμάσια ευκαιρία να συνδυάσω το λυρικό τραγούδι με την trip hop μουσική, κάτι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση και χαρά για έναν “crossover” ερμηνευτή…

…ο Τάσος Πέτσας από την πλευρά του εκμυστηρεύεται στο KulturLabτου nocomments.gr ότι στη Μάνια Βλαχογιάννη ερωτεύτηκε τη φωνή της στο τραγούδι «Στιγμές» και του γεννήθηκε η επιθυμία να είναι ο “Αγγελός” του, ενώ παράλληλα παρατηρεί ως δημιουργός ότι η Μάνια Βλαχογιάννη έδωσε στο “Angel Of Mine” την αγγελική διάσταση που ο ίδιος ήθελε εξαρχής να δώσει. 

(Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 

Εφημερίδα “Πατρίς” – Ηλείας, 27/09/2015

Σεπτέμβριος 2015 – Εφημερίδα “Πατρίς” και PatrisNews

Είσαι ήδη πετυχημένη μουσικός και ερμηνεύτρια με ένα σημαντικό και πλούσιο βιογραφικό… πώς προέκυψε η συγγραφή και γιατί προτίμησες να μάς συστηθείς με ένα λογοτεχνικό βιβλίο φαντασίας;


Από τότε που θυμάμαι κάπως πιο συνειδητά τον εαυτό μου, εκφραζόμουν τόσο μέσα από τη μουσική, όσο και μέσα από τον γραπτό λόγο. Τα σχολικά μου τετράδια ήταν γεμάτα με ποιήματα και μικρές ιστορίες ενώ αργότερα ακολούθησαν πολιτιστικά άρθρα και στιχουργικές δουλειές που προετοίμασαν το έδαφος για την πρώτη συγγραφική μου δουλειά. Θεωρούσα πάντοτε ότι η εισβολή του “αφύσικου” στο “φυσιολογικό” έχει σημαντικές φιλοσοφικές προεκτάσεις ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια θαυμάσια δυνατότητα να ξεφύγει κανείς από τον περιορισμένο ορίζοντα της πραγματικότητας. Οι φανταστικοί ήρωες του βιβλίου μου λειτουργούν ως καθρέφτες της εσωτερικής αλήθειας των κεντρικών ηρώων ενώ παράλληλα συμβολίζουν υψηλότερα ιδανικά αλλά και κατώτατα ένστικτα. 

Αν ήσουν αναγνώστης, ποιοι θα ήταν οι λόγοι πιστεύεις που θα σε έκαναν να συστήσεις το βιβλίο και σε άλλους;
Το «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» είναι μια συναρπαστική εξωτική ιστορία με το άρωμα της Ανατολής. Το γλαφυρό ύφος του κειμένου, γεμάτο παραστατικότατες εικόνες, σε συνδυασμό με το φανταστικό στοιχείο και τα μηνύματα που θέλει να δώσει διεγείρουν από την αρχή ως το τέλος το ενδιαφέρον του αναγνώστη.  Την ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση του βιβλίου συνοδεύει η εξαιρετική εικονογράφηση της Θωμαή Ζωγράφου και ένα 75λεπτο Cd, που περιέχει μια επιλογή από τραγούδια και αποσπάσματα αφήγησης με μουσική από τo νέο μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», με την εμπνευσμένη μουσική του Balsam7teen και τη συμμετοχή αξιόλογων ερμηνευτών και ηθοποιών.

(Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


Πολυτάλαντη, αφοσιωμένη στις μορφές Τέχνης που υπηρετεί και με ένα πλούσιο βιογραφικό, που δηλώνει ότι η επιτυχημένη πορεία της δεν είναι τυχαία, συστήνεται για πρώτη φορά στους φίλους του βιβλίου με ένα λογοτεχνικό βιβλίο φαντασίας το “Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ”, παρασέρνοντάς τους σε μια συναρπαστική ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στα βάθη της Ανατολής. Η αγάπη της για τη μουσική δεν την εγκαταλείπει ακόμη και στη συγγραφή του βιβλίου, με αποτέλεσμα ένα 75λεπτο μουσικό cd άρτιας παραγωγής, που περιλαμβάνει μια επιλογή από τραγούδια και σκηνές αφήγησης με μουσική από το ομώνυμο πρωτοεμφανιζόμενο μιούζικαλ.

– Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι τελικά να “μοιράζεται” ένας καλλιτέχνης σε διαφορετικές μορφές Τέχνης, μια και ασχολείσαι με την μουσική και το τραγούδι; 

Θα έλεγα ότι δεν μου είναι δύσκολο να «μοιράζω» το χρόνο μου ανάμεσα στη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο και το γράψιμο , γιατί λειτουργώ πάντοτε με οργάνωση και προγραμματισμό,  θέτοντας προτεραιότητες . Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι «μοιράζομαι» ανάμεσα σε διαφορετικές μορφές Τέχνης αλλά ότι έτσι συμπληρώνω την προσωπική μου καλλιτεχνική έκφραση.

(Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


mania-vlagogiani-750

 • Συνέντευξη με τη συγγραφέα Μάνια Βλαχογιάννη – Σεπτέμβριος 2015 – Independent.gr

  – Ποια είναι η υπόθεση του πρώτου σου βιβλίου και ποια είναι τα νοήματα που εσύ θέλεις να περάσεις στους αναγνώστες σου μέσα από αυτό; Ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πιστεύεις ότι το κάνουν πιο ελκυστικό για τους αναγνώστες;

  Η άδολη ομορφιά της μυθικής πριγκίπισσας Ναλιμάρ, η αδυσώπητη εκδίκηση της νόμιμης βασίλισσας, τερατόμορφα σαγκάρ, ένας φύλακας άγγελος και οι τρομακτικές μάγισσες του Ραϊχάν ανατρέπουν τη ζωή του φημισμένου βασιλιά Σαχριμάν. Αναζητώντας το αληθινό νόημα της τόλμης ο βασικός ήρωας του βιβλίου θα δώσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του ενάντια στην παντοδύναμη θεά Μοίρα, που θα τον διδάξει το πιο βαθύ και μεγάλο μυστικό.
  Το «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» είναι μια εξωτική ιστορία αγάπης και τιμής με τα χρώματα και τα αρώματα της Ανατολής. Το ρεαλιστικό στοιχείο συναντά το φανταστικό στέλνοντας ένα μήνυμα αληθινού θάρρους και τόλμης να αγωνιστούμε για υψηλά ιδανικά, αναζητώντας την εσωτερική μας αλήθεια και την πραγματική ευτυχία.
  Το κείμενο του βιβλίου στην πρωτότυπη μορφή του ενέπνευσε ως λιμπρέτο τον συνθέτη Balsam7teen, ώστε να συνθέσει μουσική για ολόκληρο το βιβλίο, δίνοντας του τη μορφή ενός καινούργιου θεατρικού μιούζικαλ διάρκειας 130 λεπτών, με τον ομώνυμο τίτλο.
  Την ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση του βιβλίου συνοδεύει η εξαιρετική εικονογράφηση της Θωμαή Ζωγράφου και ένα 75λεπτο Cd, που περιέχει μια επιλογή από τραγούδια και αποσπάσματα αφήγησης με μουσική από τo μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», που ερμηνεύουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες του χώρου.  

  (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


  Συνέντευξη με την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα Μάνια Βλαχογιάννη – Σεπτέμβριος 2015 – NewSage.gr                    

  -Γνωρίζοντας το πλούσιο βιογραφικό σου και την ενασχόλησή σου με τη μουσική και το τραγούδι, πως αποφάσισες να εισχωρήσεις και στο χώρο του βιβλίου;

  Από τότε που θυμάμαι κάπως πιο συνειδητά τον εαυτό μου, εκφραζόμουν τόσο μέσα από τη μουσική, όσο και μέσα από τον γραπτό λόγο. Τα σχολικά μου τετράδια ήταν γεμάτα με ποιήματα, μικρές ιστορίες και κινηματογραφικά σενάρια, ενώ εκθέσεις μου βραβεύτηκαν και πέρασαν στο «χρυσό τετράδιο» του δημοτικού σχολείου. Στα δέκα μου χρόνια έγραψα, σκηνοθέτησα και παρουσίασα το πρώτο μου θεατρικό μονόπρακτο, ενώ στην εφηβεία στίχοι μου μελοποιήθηκαν και τραγουδιούνται ακόμη σε σχολικές γιορτές. Ακολούθησαν δεκάδες ποιήματα, κείμενα σε 2 γλώσσες, πολιτιστικά άρθρα και στιχουργικές δουλειές που προετοίμασαν το έδαφος για αυτήν την πρώτη μου συγγραφική δουλειά.

  (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


   Mάνια Βλαχογιάννη – Αστέρι της Ερήμου, Συνέντευξη 26 Ιουλίου 2015

  Συνέντευξη – παρουσίαση του βιβλίου (+ CD) “Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ” στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου, στην εκπομπή του “Στιγμές Ζωής”            

(Κάντε κλικ και ακούστε τη συνέντευξη στο You Tube)


 

Η συγγραφέας και ερμηνεύτρια μιλάει στον Φώτη Φερενίδη, στην εκπομπή 100 ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ, για τη συναρπαστική ιστορία της Ναλιμάρ, την εικονογράφηση του βιβλίου, τη μουσική σύνθεση και τους καλλιτέχνες που ερμηνεύουν τα τραγούδια και τα αποσπάσματα που περιέχονται στο CD.

(Κάντε κλικ και ακούστε τη συνέντευξη στο You Tube)


 • Συνέντευξη Μάνια Βλαχογιάννη: Θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογη την πρωτοβουλία του Σάκη Ρουβά… – Μάιος 2015 – GREEKMUSICMANIA – —

-Θεωρείς ότι η προσέγγιση των AURAL FRAGMENT (η ηχητική και αισθητική) προσθέτει κάτι σε ένα έργο που στη συνείδηση των πολλών, έχει μία και μόνη εκτέλεση;

Η ιδιότυπη προσέγγιση των AURAL FRAGMENT πάνω στο μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη προσθέτει στα ακούσματα του ακροατή μια καινούργια, διαφορετική μουσική άποψη και του χαρίζει τη δυνατότητα να αφουγκραστεί μέσα από αυτήν το πνεύμα της σύγχρονης εποχής, αφού συνδέει διαφορετικά ακούσματα και μουσικούς, παντρεύοντας αρμονικά την έντεχνη λαϊκή με την ηλεκτρονική μουσική και το κλασσικό στοιχείο.

 

 • ARA_3556-(2)Η Μάνια Βλαχογιάννη τώρα στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης μιλά στον Τ. Αρναούτογλου  H Μάνια Βλαχογιάννη γνωστή μας πλέον από το “Όταν μιλάνε οι αισθήσεις” μας έκανε την τιμή να συνομιλήσει μαζί μας στο Ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης και να μας αποκαλύψει τις νέες της δουλειές αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια. – –  (Κάντε κλικ εδώ και ακούστε τη στο Youtube)

 • Συνέντευξη της Μάνιας Βλαχογιάννη στην “ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ”  – –  “H Μάνια Βλαχογιάννη είναι σολίστ πιάνου, με πολυετή εμπειρία στο τραγούδι, ηθοποιός και στιχουργός, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα μας, μας μίλησε γαι τη ζωή της, τα όνειρά της και τη νέα της δισκογραφική δουλειά, τονίζοντας τα εξής… “  – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)

 • Συνέντευξη στο EN-GR – Η γωνιά του δημιουργού: Μάνια Βλαχογιάννη  – – “
 • Ποια ήταν η πρώτη σου επαφή με τη μουσική, πως και πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι μ’ αυτήν;   Μεγάλωσα μέσα στη μουσική, ακούγοντας τον πατέρα μου να παίζει στο τεράστιο ακορντεόν που είχε φέρει από τον Καναδά και δίσκους με κλασσική μουσική, που λατρεύει η μητέρα μου.Όταν ήμουν τεσσάρων χρονών εκείνη μου έκανε δώρο ένα κόκκινο πιανάκι…” – –

    (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 •   Συνέντευξη Μάνια Βλαχογιάννη στην XanthiNews – – “Έζησες πολλά χρόνια στο εξωτερικό όπου και σπούδασες.  – Σπούδασα κλασσικό πιάνο, τραγούδι και Musical Theater Performance στο Richard- Strauss-Konservatorium του Μονάχου και στην Ανώτατη Μουσική Σχολή της Δρέσδης. Αργότερα φοίτησα στη Δραματική Σχολή του H.Trayer «Schauspielschule München» ενώ παράλληλα εμφανιζόμουν στη γερμανική μουσική σκηνή. Είχα τη μοναδική εμπειρία να τραγουδήσω σε περισσότερες από 160 παραστάσεις μουσικού θεάτρου με μεγάλη επιτυχία σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.” – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)

 • Συνέντευξη στο Grand Radio News  – –
  “Η επαγγελματική σου πορεία ξεκίνησε στο εξωτερικό;
  Ναι. Αργότερα σπούδασα υποκριτική στη δραματική σχολή του H.Trayer και παράλληλα εμφανιζόμουν στη γερμανική μουσική σκηνή. Βρισκόμουν συχνά σε τουρνέ με διάφορες μουσικοθεατρικές παραγωγές, σε όλη τη Γερμανία, Αυστρία κι Ελβετία.Όταν μου έγινε η πρόταση από την κρατική μουσική σχολή «Sing-und-Musikscule Garching» να αναλάβω τη θέση της υποδιευθύντριας, τη δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά…”  – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 •  Συνέντευξη στην εφημερίδα “Κορινθιακή – – “Πώς βλέπεις τα  πράγματα στον τομέα “μουσική” στην Ελλάδα από τότε που  επέστρεψες; – – Στη δύσκολη εποχή που ζούμε υπάρχει μεγάλη ανάγκη  από καινούργια και ουσιαστικά μουσικά ερεθίσματα. Παρατηρώ με μεγάλη  μου χαρά ότι τόσο οι καλλιτέχνες όσο και το κοινό στρέφονται όλο και  περισσότερο προς την ποιοτική δημιουργία.” – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)

 •  Συνέντευξη Ora Θεσσαλονικη – Μάνια Βλαχογιάννη: “A Musical  Dream” – – Η νεαρή ταλαντούχα καλλιτέχνης Μάνια  Βλαχογιάννη παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία με τίτλο «A  Musical Dream”, με τη συμμετοχή του Βασίλη Ασημακόπουλου. – «Το μιούζικαλ είναι ένα ιδιαίτερο είδος τέχνης που συνδυάζει το τραγούδι, το θέατρο και το χορό με έναν τρόπο μοναδικό. Πηγαία συγκίνηση, εξυπνάδα με στυλ, δύναμη ψυχής και καλλιτεχνική δεξιοτεχνία μετατρέπουν μια ιστορία σε κάτι συναρπαστικό. Τραγούδια εκφραστικά, γεμάτα νοσταλγία, πάθος, θυμό, αγάπη, χιούμορ … μελωδίες που αγαπήθηκαν,  που αγγίζουν, που σε ταξιδεύουν …» – –
    (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 • Συνέντευξη Magnesia News – Κυκλοφόρησε το “A Musical Dream”  – – “Το τρισδιάστατο αυτό, άλλοτε θεατρικό και άλλοτε κινηματογραφικό είδος, είναι το “σταυροδρόμι”, όπου η μουσική (τραγούδι), το κείμενο (υποκριτική) και η κίνηση (χορός) συναντιούνται ισάξια για να πουν μια ιστορία και να εκφράσουν το συναισθηματικό περιεχόμενο της. Ο κόσμος του μιούζικαλ είναι μεγάλος, συναρπαστικός, γεμάτος ποικιλία, αμεσότητα και γοητεία. Ένας κόσμος που μας περιμένει να ανακαλύψουμε την απέραντη ομορφιά του.”  – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)

 • Συνέντευξη – Πρωινός τύπος Δράμας – –  Λίγα λόγια για το πρώτο σου ηχογράφημα και τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά σου σχέδια. –“Το τραγούδι «Όταν μιλάνε οι αισθήσεις» είναι μια pop ερωτική μπαλάντα  σε μουσική του Νίκου Λεκάκου (Balsam7teen) και στίχους δικούς μου. Μαζί μου τραγουδάει ο Βασίλης Ασημακόπουλος. Κυκλοφόρησε ψηφιακά λίγο πριν τις γιορτές σε Itunes, Amazon, Spotify και You Tube από τη δισκογραφική εταιρία FM Records…”
  (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)


 • Συνέντευξη στην Εφημερίδα της Κομοτηνής "Χρόνος"

  Συνέντευξη στην Εφημερίδα της Κομοτηνής “Χρόνος”

   Συνέντευξη στην Εφημερίδα “Χρόνος” – Κομοτηνή “Μεγάλωσα μέσα στη  μουσική”  – – “Σε ηλικία 24 χρονών της δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβει τη θέση της  υποδιευθύντριας στην Κρατική Μουσική Σχολή του Μονάχου «Sing-und-  Musikschule Garching», από την οποία παραιτήθηκε λίγα χρόνια αργότερα για να  επιστρέψει στην Ελλάδα…” – –  (Διαβάστε το άρθρο στη  φωτογραφία  αριστερά) •  Συνέντευξη στο EN-GR- A Musical Dream από τη Μάνια Βλαχογιάννη – – “Πες μας λίγα λόγια για το νέο άλμπουμ σου με τα Musical Highlights. – Το άλμπουμ «A Musical Dream» περιλαμβάνει τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ αλλά και νεώτερα, που παίζονται την εποχή αυτή στο Broadway και την Ευρώπη. Μαζί μου τραγουδάει ο Βασίλης Ασημακόπουλος, στενός μου συνεργάτης και ιδιαίτερα αξιόλογος λυρικός καλλιτέχνης…” – – (Διαβάστε εδώ τη συνέχεια)

 • Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - Μεσσηνία

  Συνέντευξη στην εφημερία “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” – Μεσσηνία


  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: 

ΑΛΛΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

 • FM 100 – Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, με τον Φώτη Φερενίδη 
 • City International – Θεσσαλονίκη, με τον Ηλία Πανά
 • TOP FM – Ρόδος, με τον Νικήτα Κουσκούση
 • Ράδιο Ακρόαμα – Σέρρες, με τον Δημήτρη Δημητριάδη
 • Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης – Όμορφη Πόλη, με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου 
 • Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, με τον Γιάννη Μπισέλα
 • FLY FM – Σπάρτη, με τον Τάκη Καρβουνιάρη
 • Ραδιόφωνο Πρωινής – Καβάλα, με τον Σταύρο Θεοχαρίδη
 • Γαλαξίας FM – Άμφισσα,  με τον Χάρη Μαρκάτο
 • Μελωδία FM 88 – Λαμία, με την Αλέκα Χαλιάσου και τον Χρήστο Παπαχρήστου 
 • Ράδιο Λέρος – Δημοτικό Ραδιόφωνο Δωδεκανήσων, με τον Μιχάλη Σολανάκη
 • Ράδιο Διόνυσος 89,2 – Κατερίνη, με τη Μαρία Βαλσαμίδου
 • Ράδιο Λυχνάρι – Ρόδος, με τον Παναγιώτη Χριστοφόρου

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

 • TV 100 – Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, με τη Χριστίνα Κανατάκη
 • Ιoannina TV, με την Καρολίνα Καπόγλου
 • FLASH TV – Κοζάνη, με τη Λίτσα Παλαμά
 • Ena Channel TV – Καβάλα, με το Διογένη Χαραμπίδη
 • Ήπειρος TV 1 – Ιωάννινα, με τον Θανάση Σταύρου

 

 

Advertisements